logo
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schrijf hier uw review

Iwan van Lankvelt auto's
Nistelrodeseweg 7A
5406 PT Uden

Openingstijden

Zeer ruim & uitsluitend na telefonische afspraak

Aantal sterren

Martin de Vries Uit -

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Leuke auto's, zeker niet standaard. Een aantal echte klassiekers en collector items.

01-08-2022

Mark van Dijck Uit -

Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Wij hebben al diverse malen een auto bij Iwan van Lankvelt
gekocht, en zijn hier zeer tevreden over. Een bedrijf wat de moeite
waard is om te bezoeken!!

08-07-2022

Tamara Louws Uit -

Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Mooi overzichtelijk autobedrijf welke gerund word door 1 persoon. Hierdoor fijn zaken doen. In showroom staan prachtige aparte modellen auto's. Eigenaar zelf is een groot liefhebber met verstand van zaken.
Hij neemt graag de tijd om gezamenlijk tot een goede keuze te komen.
Een eerlijk man die je een juiste en goede auto wil verkopen.
Een aanrader.

22-06-2022

Robbe Uit Uden

Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Fijn bedrijf, goede service en klantvriendelijkheid. Blij met mijn aankoop!

28-10-2021

Sarah Arscott Uit -

Service 10
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Samenwerken met Iwan bij de aankoop van onze MGF was een fantastische ervaring. Hij was vriendelijk, behulpzaam, deskundig en zeer responsief met het werken aan onze verzoeken. Terwijl de auto werd geëxporteerd, zorgde hij voor de extra details en vereiste papierwerk voor een vlotte transactie. Sterk aanbevelen!

16-10-2021

Frans Markese Uit -

Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7

9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Vriendelijke eigenaar, die je goede uitleg geeft en daar alle tijd voor neemt.

30-09-2021

Quincy Laarhoven Uit -

Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Super goed geholpen en zeer klantvriendelijk, we hebben onze droom auto hier kunnen kopen!

14-08-2021

Remco Erich Uit -

Service 9
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Onlangs mijn auto ingeruild voor een mooie youngtimer. Een Rover 75 van ruim 20 jaar oud. Het contact met de eigenaar verliep heel prettig en bij aankomst bleek dat alle beloftes werden waargemaakt. Ik kreeg zelfs nog wat benzinegeld mee voor de weg terug naar huis.
Waar maak je dat nog mee?
Een bedrijf met passie voor auto's.
Zoek je een bijzondere occasion of goed onderhouden youngtimer, dan ben je bij Iwan van Lankvelt in Uden op het juiste adres.

09-07-2021

morgan van burk Uit -

Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Mooie zaak. Vriendelijke eigenaar. Veel youngtimers met lage km stand. Mooie auto's. Na een proefrit bleek er een rammel en een trilling in de auto te zitten. Ook een slechte band. Werd netjes opgelost. Ben nu eigenaar van een mooie Mercedes

20-06-2021

Hans Kok Uit -

Service 9
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Een ontzettend leuke en goede Chevrolet Orlando gekocht bij Iwan, klein probleempje met de thermostaat, werd gelijk vervangen. De moeite waard om te bezoeken voor het aanschaffen van een occasion.

23-05-2021

Jelle Smout Uit Steenbergen

Service 7
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9

9,3

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Heel erg klantvriendelijk, goed advies en goede service. Zou dit bedrijf echt aanbevelen. Aardige verkoper.

14-05-2021

Hans van der Ploeg Uit -

Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Toegewijde verkoper/eigenaar met verstand van zaken. Heeft mooie auto's staan waar alle historie van bekend is.

20-11-2020

Ricoh Stijn Uit Friesland

Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Op 21 maart afgereisd vanuit Friesland naar Uden voor een bijzonder fraaie Audi A8. Iwan heeft ons buiten openingstijden ontvangen. Bijzonder aardige man. Geen stereotype autohandelaar. Een man met liefde en aandacht voor autos die graag wil dat je er blij mee bent. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ook het kopen en onderhandelen ging erg vlot. Kreeg de auto mee zonder garantie, maar het onderhoudsboekje sprak alle vertrouwen uit. Toch bleek bij thuiskomst dat de accu slecht was. Iwan bericht hierover, en hij kwam direct met een voorstel voor het halen van een accu bij een bedrijf in de buurt. Iwan heeft direct de kosten hiervoor vergoed. Aanrader dus als je een exclusieve auto zoekt bij een betrouwbare zaak.

21-05-2020

Anita Van Der Heijden Uit -

Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Een vriendelijke oprechte man! Je weet waarmee je zaken doet. Wij kwamen met onze Opel Zafira voor inruil tegen een Mercedes. Eerlijk en oprechte deal gesloten.

24-03-2020

Piet Sauve Uit -

Service 9
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Na aankoop van een zeer jonge auto bij Iwan van Lankvelt. Zeer netjes gegaan met nakomen van afspraken. De service en de nazorg is geweldig. Zeker een aanrader voor iedereen die een perfecte auto zoekt.

16-01-2020

Stijn Waarma Uit -

Service 10
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Van de week onze bus opgehaald. Fijn verloop van de verkoop. Toen er na de verkoop een technisch mankement ontstond werd dit direct keurig opgelost en kregen we zonder vragen een leenauto mee. Niets dan lof voor dit bedrijf!

06-11-2019

Elpidio Samin Uit -

Service 9
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Mooie MB S320 van 2001 met 109.000 echte aantoonbare km op de teller gekocht zonder garantie, maar toch in alle eerlijkheid geholpen door deze zeer betrouwbare Hr.v.Lankvelt toen ik een dag later al een probleem had.
Correct en Eerlijkheid duurt bij hem altijd het langst zolang jij als klant dat ook bent.
Je wordt dan ook netjes en beleeft te woord gestaan en je komt er samen altijd uit.

18-07-2019

Thomas van Hoek Uit -

Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7

10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Ik heb een auto bij Iwan van Lankvelt in Uden gekocht. Toen er wat motor problemen voorkwamen heeft Iwan deze netjes opgelost. Al met al een fijne ervaring gehad.

12-01-2018

Onze emaille reclameborden
al gezien?

Wij hebben een grote verzameling emaille borden die we online willen laten zien. Meer weten?
Bel ons even!

Banner Image 0
Morgen Internet - Zorgeloos website